Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Barn/foreldregrupper

”Musikk fra livets begynnelse”.

Velkommen til musikkaktiviteter for store og små

- Grupper for foreldre og barn (0 - 5 år).
Hverdager 10 - 20
Helgekurs 12 -18

I disse gruppene inviterer jeg til samvær og samhandling for barn med sine foreldre, gjennom musikk - og bevegelsesaktiviteter.

Før barna lærer å snakke, er det melodien og uttrykket i stemmen de bruker når de søker kontakt med mennesker rundt seg.

 

Musikk er derfor både et viktig kommunikasjonsmiddel og et redskap for barnet til å bli kjent med nyansene i dialogen og nyansene i språket vårt.

Musikk er også et redskap for kontakt mellom foreldre og barn. Aktiviteter i en Musikk fra livets begynnelse - gruppe gir muligheter til å ta i mot barnas spontane uttrykk og formidling, og gjøre disse til en del av den felles musikalske opplevelsen i gruppen.

Vi voksne tror ofte at vi må være ”musikalske” for å kunne kommunisere med barna på denne måten, og mange har dårlig selvtillit i forhold til å bruke stemmen sin sammen med barnet. En musikkpedagog/musikkterapeut har erfaring med å tilrettelegge aktivitetene, slik at det skal føles trygt for alle, og bygger opp sangen og samspillet ut fra dette.

Vi tar utgangspunkt i prinsippet: Alle kan synge!
Oppleggene tilrettelegges også i forhold til alders og utviklingsnivå på barna i gruppen og hos det enkelte barn.

Velkommen til:

  • å lære sanger fra norsk og internasjonal barnesangkultur.
  • å lære bevegelse og danseaktiviteter for barnet ditt og deg
  • å bli trygg til å bruke stemmen din sammen med barnet ditt
  • inspirerende og utviklende aktiviteter for store og små
  • et sosialt og hyggelig miljø, der du kan møte andre småbarnsforeldre.

Sangen og samspillet vil være innenfor trygge og forutsigbare rammer for barna, med fast startaktivitet og avslutning som en naturlig del av dette.
Musikkrommet har et stort utvalg av instrumenter for liten og stor, og disse bruker vi både til kjente sanger og til lydleker.
I tillegg til å bruke instrumentene i rommet er det også flere muligheter for lekeaktivitet og bevegelse, hvor barna kan utvikle sin fysiske bevissthet og utfoldelse.

Ønsker du mer informasjon og brosjyre:
Mob: 91763615
E-post: post@musikkterapeut.no

Mer informasjon finner du også på:
www.musikkfralivetsbegynnelse.no

 

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn